Quick Guide: examcollection 642-889

642-889 Guide

642-889 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 642-889
  • Product Name SPEDGE Implementing Cisco Service Provider Next-Generation Edge Network Services (SPEDGE)
  • Questions and Answers
  • 126 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 14,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Quick Guide: examcollection 642-889

Many The idea aspirants are eager to obtain the Cisco Cisco certification. Its a threshold in direction of a well-paid task. If you maintain a Cisco certification, you may hold your advantage over various other candidates in the task market. Nonetheless, passing the Cisco 642-889 exam will be never a great easy task without virtually any help. Having advantage of your Cisco Cisco exam questions and answers which reflect the true exam at Exambible, you may be all set for the Cisco genuine test. Its a more quickly and less difficult approach to be able to prepare to the Cisco 642-889 exam by getting the Exambibles instruction course. We guarantee the success in first attempt.

2016 Dec cisco 642-889 spedge:

Q1. Which BGP extended community is used to control the distribution of VPN routing information and to identify routers that may receive a set of routes that carry the community?

A. SOO

B. RT

C. opaque

D. route origin

E. RD

Answer: B


Q2. In PE7, what is the pseudowire ID that connects to the 10.8.1.1 neighbor?

A. 70

B. 80

C. 123

D. 0x840001

E. 0x4000080

Answer: C


Q3. What is an advantage of using the Cisco EVC infrastructure to implement carrier-class Ethernet services that are not available on non-EVC-capable platforms?

A. PW redundancy

B. interworking support

C. PW stitching support

D. flexible frame-matching support and VLAN tag manipulation

E. local cross-connect support

Answer: D


Q4. Which statement is correct regarding the pseudowire on connects PE7 to the 10.8.1.1 neighbor?

A. The control word is enabled on both ends of the pseudowire

B. The MTU size is 1500 bytes on both ends of the pseudowire

C. Pseudowire backup is enabled

D. The pseudowire is in the down state

Answer: B


Q5. Refer to the exhibit.

Given the output shown, which two statements are true? (Choose two.)

A. The configured remote AS for neighbor 10.1.1.1 is 1234.

B. Both prefixes that are referenced by network commands will be visible with the show bgp command from the information that is shown in the output.

C. The neighbor 10.1.1.1 cannot learn any routes from this router.

D. The router cannot learn any routes for neighbor 10.1.1.1.

E. Routes from the Internet VRF that are injected into BGP through redistribution will be advertised to neighbor 10.1.1.1.

Answer: A,C


Improve 642-889 examcollection:

Q6. When configuring VPLS on the Cisco ASR 9000, which three configurations are required under the l2vpn configuration mode? (Choose three.)

A. bridge-group

B. bridge-domain

C. xconnect

D. vfi

E. encapsulation

Answer: A,B,D


Q7. When implementing MPLS Layer 3 VPNs with customers running OSPF as the CE-PE routing protocol, which situation will require a sham link to be implemented in the MPLS backbone?

A. to connect customer sites in different OSPF areas

B. to connect customer sites in the same OSPF area

C. to prevent OSPF routing loops when a customer site has redundant CE-PE connections

D. if there is a backdoor link between the CE routers, to ensure that the backdoor link is used only to back up the primary connection through the MPLS VPN

Answer: D


Q8. In Layer 3 MPLS VPN implementations, which protocol is used to carry the VPNv4 routes from PE to PE?

A. RSVP

B. IGP

C. MP-BGP

D. LDP

Answer: C


Q9. PWS/EoMPLS offers which type of Ethernet services as defined by the MEF?

A. E-Tree

B. E-LAN

C. E-Line

D. E-Interworking

Answer: C


Q10. Refer to the partial Cisco IOS XR PE router configuration exhibit for supporting a Layer 3 MPLS VPN customer using BGP as the CE-to-PE routing protocol.

The service provider AS number is 64500, the customer AS number is 64501, and the customer CE router is 10.1.1.1. What is missing in the configuration?

A. The route distinguisher has not been configured under router bgp 64500 vrf Customer_A.

B. The import and export route targets have not been configured under router bgp 64500 vrf Customer_A.

C. The 10.1.1.1 BGP neighbor has not been activated for IPv4 unicast routing.

D. The 10.1.1.1 BGP neighbor has not been activated for the VPNv4 address family.

Answer: A


To know more about the 642-889, click here.

Tagged as : Cisco 642-889 Dumps, Download 642-889 pdf, 642-889 VCE, 642-889 pass4sure, examcollection 642-889