300-075 ciptv2 book [Aug 2016]

300-075 Guide

300-075 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 300-075
  • Product Name CIPTV2 Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2
  • Questions and Answers
  • 245 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 03,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

300-075 ciptv2 book [Aug 2016]

It has been confirmed that employees that has a Cisco qualification happen to be between a number of the maximum given individuals during the technology entire world. With regard to networking individuals, people who have some sort of Cisco qualification potentially have in order to earn an average wages regarding $67,Thousand every year. There is possibly been learned that countless businesses will give an increase to your employee when see your face develops some sort of qualification that is definitely widely known as of value to the business enterprise. Being a Cisco qualification is considered to be one of the more commonly well known along with identified brands around for your a number of firms, these types of credentials in many cases are value reduced that another accreditation really dont provide an individuals payroll check. It has been claimed that wages boosts designed for Cisco qualified personnel are from time to time up to 16% plus in this kind of economic system, who actually wouldn?¡¥t like to have to be able to experience an supplemental amount regarding alter included to the end of their payroll check?

2016 Aug 300-075 exam dump:

Q111. Which process can localize a global E.164 with + prefix calling numbers for inbound calls to an IP phone so that users see the calling number in a local format? 

A. Calling number localization is done using translation patterns. 

B. Calling number localization is done using route patterns. 

C. Calling number localization is done by configuring a calling party transformation CSS at the phone. 

D. Calling number localization is done by configuring a calling party transformation CSS at the gateway. 

E. Calling number localization is done by configuring the phone directory number in a localized format. 

Answer: C 


Q112. During device failover to the secondary Cisco Unified Communications Manager server, how does the phone recognize that the primary server is back? 

A. The secondary server keeps sending keepalive message to the primary server and when it succeeds, it unregisters the phones to force them to register to the primary. 

B. When the primary server goes online, it sends out an "ALIVE" message via broadcast so that the phones re-register. 

C. The phones never re-register with the primary server until the active (secondary) one goes down. 

D. The phone sends keepalive messages to the primary server frequently and when it succeeds, the phone re-registers with it. 

Answer: D 


Q113. Which statement is correct about AAR? 

A. The end users see, "Network Congestion Rerouting?" but AAR is otherwise transparent to the end user and works without user intervention. 

B. AAR will display "not enough bandwidth" on the IP phone while it reroutes the call. 

C. AAR allows calls to be rerouted because of insufficient Cisco Unified Border Element controlled bandwidth to an ITSP. 

D. AAR allows calls to be rerouted due to insufficient gatekeeper controlled IP WAN bandwidth. 

Answer: A 

Explanation: 

Incorrect Answer: B, C, D Automated alternate routing (AAR) provides a mechanism to reroute calls through the PSTN or other network by using an alternate number when Cisco Unified Communications Manager blocks a call due to insufficient location bandwidth. With automated alternate routing, the caller does not need to hang up and redial the called party. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucmbe/admin/8_6_1/ccmcfg/b03aar.ht ml 


Q114. Which option is known as the location attribute that the global dialplan replication uses to advertise its dial plan information? 

A. location controller 

B. route pattern 

C. route string 

D. URI 

Answer: C 


Q115. Refer to the exhibit. 


The HQ site uses area code 650. The BR1 site uses area code 408. The long distance national code for PSTN dialing is 1. To make a long distance national call, an HQ or BR1 user dials access code 9, followed by 1, and then the 10-digit number. Both sites use MGCP gateways. AAR must use globalized call routing using a single route pattern. Assume that all outgoing PSTN numbers are localized at the egress gateway as shown in the exhibit. 

What should the AAR group prefix be? 

A. 9 

B. 91 

C. none 

D. + 

E. +1 

Answer: C 


300-075  exam guide

Update voice tut 300-075 ciptv2:

Q116. An update of the configuration using the Cisco CTL client not needed when _______. 

A. a Cisco Unified CallManager has been removed 

B. an LSC of the IP phone is upgraded 

C. a security token is added to the system 

D. an IP address of the Cisco TFTP server has been changed 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect Answer: A, C, D The CTL file contains entries for the following servers or security tokens: 

. System Administrator Security Token (SAST) 

. Cisco CallManager and Cisco TFTP services that are running on the same server

. Certificate Authority Proxy Function (CAPF) . 

. TFTP server(s) 

. ASA firewall 

Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/security/8_6_1/secugd/secuauth.h tml#wp1028878 


Q117. Which statement is true when device mobility mode is enabled or disabled in the Phone 

Configuration window? 

A. The device mobility mode phone settings take precedence over the service parameter settings. 

B. The service parameter settings take precedence over the device mobility mode phone settings. 

C. The combined service parameter settings and the device mobility mode phone settings will be used. 

D. The default settings will be used due to the conflicts. 

Answer: A 


Q118. Which sign is prefixed to the number in global call routing? 

A. -

B. + 

C. # 

D. @ 

E. & 

F. * 

Answer: B 


Q119. Which of the following are two functions that ensure that the telephony capabilities stay operational in the remote location Cisco Unified SRST router? (Choose two) 

A. Automatically detecting a failure in the network. 

B. Initiating a process to provide call-processing backup redundancy. 

C. Notifying the administrator of an issue for manual intervention. 

D. Proactively repairing issues in the voice network. 

Answer: A,B 


Q120. If the device pool in the phone record does not match the device pools in the matching subnet, what will the system consider the phone to be? 

A. roaming 

B. unregistered 

C. unknown 

D. new device 

Answer: A 


To know more about the 300-075, click here.

Tagged as : Cisco 300-075 Dumps, Download 300-075 pdf, 300-075 VCE, 300-075 pass4sure, examcollection 300-075