Amazing ccna routing and switching 200 125 pdf To Try

200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 635 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 06,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Amazing ccna routing and switching 200 125 pdf To Try

Exam Code: ccna 200 120 vs 200 125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass cisco ccna 200 125 Exam.

Q41.  - (Topic 7)

An administrator is trying to ping and telnet from SwitchC to RouterC with the results shown below.

Click the console connected to RouterC and issue the appropriate commands to answer the questions.

What would be the effect of issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface?

A. No host could connect to RouterC through s0/0/1.

B. Telnet and ping would work but routing updates would fail.

C. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail.

D. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface.

Answer: A

Explanation:

First let’s see what was configured on interface S0/0/1:


Q42.  - (Topic 4)

At which layer of the OSI model does PPP perform?

A. Layer 2

B. Layer 3

C. Layer 4

D. Layer 5

Answer: A

Explanation:

The Point-to-Point Protocol (PPP) provides a standard method for transporting multi- protocol datagrams over point-to-point links. PPP was originally emerged as an encapsulation protocol for transporting IP traffic between two peers. It is a data link layer protocol (layer 2 in the OSI model)


Q43.  - (Topic 4)

Refer to the exhibit.

In the Frame Relay network, which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs?

A. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.10.3 /24

B. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.12.1 /24

DLCI 28: 192.168.13.1 /24

C. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.11.2 /24

D. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.2 /24

DLCI 99: 192.168.10.3 /24

DLCI 28: 192.168.10.4 /24

Answer: C

Explanation:

With point to point PVC’s, each connection needs to be in a separate subnet. The R2-R1 connection (DLCI 16 to 99) would have each router within the same subnet. Similarly, the R3-R1 connection would also be in the same subnet, but it must be in a different one than the R2-R1 connection.


Q44.  - (Topic 4)

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration?

A. show frame-relay pvc

B. show frame-relay lmi

C. show frame-relay map

D. show frame relay end-to-end

Answer: C

Explanation:

Sample “show frame-relay map” output: R1#sh frame map

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.1 dlci 401(0x191,0x6410), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.3 dlci 403(0x193,0x6430), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.4 dlci 401(0x191,0x6410), static, CISCO, status defined, active


Q45.  - (Topic 5)

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.)

A. enable dual-stack routing

B. configure IPv6 directly

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses

Answer: A,C,D

Explanation:

Several methods are used terms of migration including tunneling, translators, and dual stack. Tunnels are used to carry one protocol inside another, while translators simply translate IPv6 packets into IPv4 packets. Dual stack uses a combination of both native IPv4 and IPv6. With dual stack, devices are able to run IPv4 and IPv6 together and if IPv6 communication is possible that is the preferred protocol. Hosts can simultaneously reach IPv4 and IPv6 content.


Q46.  - (Topic 8)

Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?

A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router.

B. The PPP multilink group is misconfigured on the £ranch1 serial interfaces.

C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces.

D. The Branch1 serial interfaces are placed in a shutdown condition.

Answer: A


Q47.  - (Topic 3)

Which command reveals the last method used to powercycle a router?

A. show reload

B. show boot

C. show running-config

D. show version

Answer: D

Explanation:

The “show version” command can be used to show the last method to powercycle (reset) a router.


Q48.  - (Topic 5)

Refer to the exhibit.

A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses?

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27

Answer: C

Explanation:

A subnet with 60 host is 2*2*2*2*2*2 = 64 -2 == 62

6 bits needed for hosts part. Therefore subnet bits are 2 bits (8-6) in fourth octet. 8bits+ 8bits+ 8bits + 2bits = /26

/26 bits subnet is 24bits + 11000000 = 24bits + 192 256 – 192 = 64

0 -63

64 – 127


Q49.  - (Topic 8)

Which action can change the order of entries in a named access list?

A. opening the access list in Notepad.

B. resequercing

C. removing an entry

D. adding an entry

Answer: B


Q50.  - (Topic 8)

Which option is the default switch port port-security violation mode?

A. shutdown

B. protect

C. shutdown vlan

D. restrict

Answer: A

Explanation:

Shutdown—This mode is the default violation mode; when in this mode, the switch will automatically force the switchport into an error disabled (err-disable) state when a violation occurs. While in this state, the switchport forwards no traffic. The switchport can be brought out of this error disabled state by issuing the errdisable recovery cause CLI command or by disabling and reenabling the switchport.

Shutdown VLAN—This mode mimics the behavior of the shutdown mode but limits the error disabled state the specific violating VLAN.


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125