ccna 200 125 torrent (161 to 168)

200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 635 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 06,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

ccna 200 125 torrent (161 to 168)

Act now and download your Cisco ccna 200 125 torrent test today! Do not waste time for the worthless Cisco cisco 200 125 tutorials. Download Up to the immediate present Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200 125 ccna pdf with a classic professional.

Q161.  - (Topic 6)

Refer to the exhibit.

The following commands are executed on interface fa0/1 of 2950Switch. 2950Switch(config-if)# switchport port-security

2950Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 2950Switch(config-if)# switchport port-security maximum 1

The Ethernet frame that is shown arrives on interface fa0/1. What two functions will occur when this frame is received by 2950Switch? (Choose two.)

A. The MAC address table will now have an additional entry of fa0/1 FFFF.FFFF.FFFF.

B. Only host A will be allowed to transmit frames on fa0/1.

C. This frame will be discarded when it is received by 2950Switch.

D. All frames arriving on 2950Switch with a destination of 0000.00aa.aaaa will be forwarded out fa0/1.

E. Hosts B and C may forward frames out fa0/1 but frames arriving from other switches will not be forwarded out fa0/1.

F. Only frames from source 0000.00bb.bbbb, the first learned MAC address of 2950Switch, will be forwarded out fa0/1.

Answer: B,D

Explanation:

The configuration shown here is an example of port security, specifically port security using sticky addresses. You can use port security with dynamically learned and static MAC addresses to restrict a port's ingress traffic by limiting the MAC addresses that are allowed to send traffic into the port. When you assign secure MAC addresses to a secure port, the port does not forward ingress traffic that has source addresses outside the group of defined addresses. If you limit the number of secure MAC addresses to one and assign a single secure MAC address, the device attached to that port has the full bandwidth of the port.

Port security with sticky MAC addresses provides many of the same benefits as port security with static MAC addresses, but sticky MAC addresses can be learned dynamically. Port security with sticky MAC addresses retains dynamically learned MAC addresses during a link-down condition.


Q162.  - (Topic 8)

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.)

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel.

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol.

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol.

D. It specifies IPv6 as the transport protocol.

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel.

Answer: A,B


Q163.  - (Topic 6)

Which statement about access lists that are applied to an interface is true?

A. You can place as many access lists as you want on any interface.

B. You can apply only one access list on any interface.

C. You can configure one access list, per direction, per Layer 3 protocol.

D. You can apply multiple access lists with the same protocol or in different directions.

Answer: C

Explanation:

We can have only 1 access list per protocol, per direction and per interface. It means:

+ We cannot have 2 inbound access lists on an interface

+ We can have 1 inbound and 1 outbound access list on an interface


Q164.  - (Topic 8)

Which option is a valid hostname for a switch?

A. Switch-Cisco

B. Switch-Cisco!

C. SwitchCisco

D. SwitchCisc0

Answer: C


Q165.  - (Topic 8)

Which two security appliances will you use in a network? (Choose two.)

A. ATM

B. IDS

C. IOS

D. IOX

E. IPS

F. SDM

Answer: B,E


Q166.  - (Topic 5)

Which command can you use to manually assign a static IPv6 address to a router interface?

A. ipv6 autoconfig 2001:db8:2222:7272::72/64

B. ipv6 address 2001:db8:2222:7272::72/64

C. ipv6 address PREFIX_1 ::1/64

D. ipv6 autoconfig

Answer: B

Explanation:

To assign an IPv6 address to an interface, use the “ipv6 address” command and specify the IP address you wish to use.


Q167.  - (Topic 5)

Which two statements about static NAT translations are true? (Choose two.)

A. They allow connections to be initiated from the outside.

B. They require no inside or outside interface markings because addresses are statically defined.

C. They are always present in the NAT table.

D. They can be configured with access lists, to allow two or more connections to be initiated from the outside.

Answer: A,C

Explanation:

Static NAT is to map a single outside IP address to a single inside IP address. This is typically done to allow incoming connections from the outside (Internet) to the inside. Since these are static, they are always present in the NAT table even if they are not actively in use.


Q168.  - (Topic 8)

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface?

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1

C. router(config-router)#default-information originate

D. router(config-router)#default-information originate always

Answer: A


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125