The only 200 125 ccna resources for you

200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 635 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 06,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The only 200 125 ccna resources for you

Testking ccna 200 125 pdf Questions are updated and all cisco ccna 200 125 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our ccna 200 125 dumps exam prep kits you will be ready for the real 125 200 exam without a problem. We have Rebirth Cisco ccna routing and switching 200 125 dumps study guide. PASSED cisco ccna 200 125 First attempt! Here What I Did.

Q1.  - (Topic 8)

Which HSRP feature was new in HSRPv2?

A. VLAN group numbers that are greater than 255

B. virtual MAC addresses

C. tracking

D. preemption

Answer: A


Q2.  - (Topic 5)

A network engineer wants to allow a temporary entry for a remote user with a specific username and password so that the user can access the entire network over the Internet.

Which ACL can be used?

A. standard

B. extended

C. dynamic

D. reflexive

Answer: C

Explanation:

We can use a dynamic access list to authenticate a remote user with a specific username and password. The authentication process is done by the router or a central access server such as a TACACS+ or RADIUS server. The configuration of dynamic ACL can be read here: http://www.cisco.com/en/US/tech/tk583/tk822/technologies_tech_note09186a0080094524. shtml


Q3.  - (Topic 5)

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.)

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast.

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type.

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address.

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID.

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory.

Answer: B,C

Explanation:

✑ A single interface may be assigned multiple addresses of any type (unicast, anycast, multicast).

✑ Every IPv6-enabled interface must contain at least one loopback and one link-local

address.

✑ Optionally, every interface can have multiple unique local and global addresses.

Reference: IPv6 Addressing at a Glance – Cisco PDF


Q4.  - (Topic 3)

Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.)

A. to decrease latency by increasing bandwidth

B. to reduce routing overhead

C. to speed up convergence

D. to confine network instability to single areas of the network

E. to reduce the complexity of router configuration

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches

Answer: B,C,D

Explanation:

OSPF implements a two-tier hierarchical routing model that uses a core or backbone tier known as area zero (0). Attached to that backbone via area border routers (ABRs) are a number of secondary tier areas. The hierarchical approach is used to achieve the following:

•Rapid convergence because of link and/or switch failures

•Deterministic traffic recovery

•Scalable and manageable routing hierarchy, reduced routing overhead.


Q5.  - (Topic 8)

Which type of device can be replaced by the use of subinterfaces for VLAN routing?

A. Layer 2 bridge

B. Layer 2 switch

C. Layer 3 switch

D. router

Answer: C


Q6.  - (Topic 8)

Which IPv6 header field is equivalent to the TTL?

A. Hop Limit

B. Flow Label

C. TTD

D. Hop Count

E. Scan Timer

Answer: A


Q7.  - (Topic 3)

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network?

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24

B. a static route to network 192.168.10.0/24

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop

Answer: A

Explanation:

When there is more than one way to reach a destination, it will choose the best one based on a couple of things. First, it will choose the route that has the longest match; meaning the most specific route. So, in this case the /24 routes will be chosen over the /16 routes. Next, from all the /24 routes it will choose the one with the lowest administrative distance. Directly connected routes have an AD of 1 so this will be the route chosen.


Q8.  - (Topic 8)

How can you disable DTP on a switch port?

A. Configure the switch port as a trunk.

B. Add an interface on the switch to a channel group.

C. Change the operational mode to static access.

D. Change the administrative mode to access.

Answer: A


Q9.  - (Topic 8)

Which IPV6 function serves the same purpose as ARP entry verification on an IPv4 network?

A. interface ip address verification.

B. MAC address table verification

C. neighbor discovery verification

D. routing table entry verification

Answer: C


Q10.  - (Topic 7)

Scenario:

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links.

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices.

R1 does not form an OSPF neighbor adjacency with R2. Which option would fix the issue?

A. R1 ethernet0/1 is shutdown. Configure no shutdown command.

B. R1 ethernet0/1 configured with a non-default OSPF hello interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25.

C. R2 ethernet0/1 and R3 ethernet0/0 are configured with a non-default OSPF hello

interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25.

D. Enable OSPF for R1 ethernet0/1; configure ip ospf 1 area 0 command under ethernet0/1.

Answer: B

Explanation:

Looking at the configuration of R1, we see that R1 is configured with a hello interval of 25 on interface Ethernet 0/1 while R2 is left with the default of 10 (not configured).


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125