ccna 200 125 torrent? Tips for success

200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 635 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 06,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

ccna 200 125 torrent? Tips for success

we provide Virtual Cisco ccna 200 125 syllabus exam which are the best for clearing ccna routing and switching 200 125 pdf test, and to get certified by Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0). The 200 125 ccna pdf Questions & Answers covers all the knowledge points of the real ccna 200 125 exam. Crack your Cisco ccna 200 125 dumps Exam with latest dumps, guaranteed!

Q101.  - (Topic 4)

It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following procedures are required to accomplish this task? (Choose three.)

A. Remove the IP address from the physical interface.

B. Encapsulate the physical interface with multipoint PPP.

C. Create the virtual interfaces with the interface command.

D. Configure each subinterface with its own IP address.

E. Disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks.

F. Configure static Frame Relay map entries for each subinterface network.

Answer: A,C,D

Explanation:

For multiple PVC’s on a single interface, you must use subinterfaces, with each subinterface configured for each PVC. Each subinterface will then have its own IP address, and no IP address will be assigned to the main interface.


Q102.  - (Topic 4)

Which two statements about using the CHAP authentication mechanism in a PPP link are true? (Choose two.)

A. CHAP uses a two-way handshake.

B. CHAP uses a three-way handshake.

C. CHAP authentication periodically occurs after link establishment.

D. CHAP authentication passwords are sent in plaintext.

E. CHAP authentication is performed only upon link establishment.

F. CHAP has no protection from playback attacks.

Answer: B,C

Explanation:

CHAP is an authentication scheme used by Point to Point Protocol (PPP) servers to validate the identity of remote clients. CHAP periodically verifies the identity of the client by using a three-way handshake. This happens at the time of establishing the initial link (LCP), and may happen again at any time afterwards. The verification is based on a shared secret (such as the client user's password).


Q103.  - (Topic 8)

What are three broadband wireless technologies? (Choose three.)

A. WiMax

B. satellite Internet

C. municipal Wi-Fi

D. site-to-site VPN

E. DSLAM

F. CMTS

Answer: A,B,C


Q104.  - (Topic 5)

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts?

A. 0.0.0.240

B. 255.255.255.252

C. 255.255.255.0

D. 255.255.255.224

E. 255.255.255.240

Answer: D

Explanation:

For a class C network, a mask of 255.255.255.224 will allow for up to 8 networks with 32 IP addresses each (30 usable).


Q105.  - (Topic 8)

Which VTP mode prevents you from making changes to VLANs?

A. server

B. off

C. client

D. transparent

Answer: C


Q106.  - (Topic 8)

Which feature can you implement to reserve bandwidth for VoIP calls across the call path?

A. PQ

B. CBWFQ

C. round robin

D. RSVP

Answer: D


Q107. DRAG DROP - (Topic 6)

Drag the security features on the left to the specific security risks they help protect against on the right. (Not all options are used.)

Answer:


Q108.  - (Topic 8)

Which network topology allows all traffic to flow through a central hub?

A. bus

B. star

C. mesh

D. ring

Answer: B


Q109.  - (Topic 4)

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded.

Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion?

A. DLCI = 100

B. last time PVC status changed 00:25:40

C. in BECN packets 192

D. in FECN packets 147

E. in DE packets 0

Answer: C

Explanation:

If device A is sending data to device B across a Frame Relay infrastructure and one of the intermediate Frame Relay switches encounters congestion, congestion being full buffers, over-subscribed port, overloaded resources, etc, it will set the BECN bit on packets being returned to the sending device and the FECN bit on the packets being sent to the receiving device.


Q110.  - (Topic 8)

when you troubleshoot an IPv4 connectivity issue on a router, which three router configuration checks you must perform?

A. Verify that the router interface IP address IP address is correct.

B. Verify that the DNS is configured correctly.

C. Verify that the router and the host use the same subnet mask.

D. Verify that the router firmware is up-to-date.

E. Verify that a default route is configured.

F. Verify that the route appears in the routing table

Answer: A,B,F


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125