Beginners Guide: 200 125 cisco

200-125 Guide

200-125 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 200-125
  • Product Name CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
  • Questions and Answers
  • 635 Q&As
  • Last Updated
  • Nov 06,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Beginners Guide: 200 125 cisco

Precise of 200 125 ccna pdf free practice questions materials and practice exam for Cisco certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated ccna 200 125 syllabus pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam Today!

Q31.  - (Topic 5)

Which of these represents an IPv6 link-local address?

A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 

B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 

C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69

D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69

Answer: A

Explanation:

In the Internet Protocol Version 6 (IPv6), the address block fe80::/10 has been reserved for link-local unicast addressing. The actual link local addresses are assigned with the prefix fe80::/64. They may be assigned by automatic (stateless) or stateful (e.g. manual) mechanisms.


Q32.  - (Topic 3)

What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.)

A. hello packets

B. SAP messages sent by other routers

C. LSAs from other routers

D. beacons received on point-to-point links

E. routing tables received from other link-state routers

F. TTL packets from designated routers

Answer: A,C

Explanation:

Neighbor discovery is the first step in getting a link state environment up and running. In keeping with the friendly neighbor terminology, a Hello protocol is used for this step. The protocol will define a Hello packet format and a procedure for exchanging the packets and processing the information the packets contain.

After the adjacencies are established, the routers may begin sending out LSAs. As the term flooding implies, the advertisements are sent to every neighbor. In turn, each received LSA

is copied and forwarded to every neighbor except the one that sent the LSA.


Q33.  - (Topic 8)

If three devices are plugged into one port on a switch and two devices are plugged into a different port, how many collision domains are on the switch?

A. 2

B. 4

C. 5

D. 6

Answer: C


Q34.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

What is the result of setting the no login command?

A. Telnet access is denied.

B. Telnet access requires a new password at the first login.

C. Telnet access requires a new password.

D. no password is required for telnet access.

Answer: D


Q35.  - (Topic 3)

Refer to the graphic.

R1 is unable to establish an OSPF neighbor relationship with R3. What are possible reasons for this problem? (Choose two.)

A. All of the routers need to be configured for backbone Area 1.

B. R1 and R2 are the DR and BDR, so OSPF will not establish neighbor adjacency with R3.

C. A static route has been configured from R1 to R3 and prevents the neighbor adjacency from being established.

D. The hello and dead interval timers are not set to the same values on R1 and R3.

E. EIGRP is also configured on these routers with a lower administrative distance.

F. R1 and R3 are configured in different areas.

Answer: D,F

Explanation:

This question is to examine the conditions for OSPF to create neighborhood.

So as to make the two routers become neighbors, each router must be matched with the following items:

1. The area ID and its types;

2. Hello and failure time interval timer;

3. OSPF Password (Optional).


Q36.  - (Topic 7)

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three)

A. IP address

B. Interface name

C. Port numbers

D. L3 protocol type

E. MAC address

Answer: A,C,D

Explanation:

What is an IP Flow?

Each packet that is forwarded within a router or switch is examined for a set of IP packet attributes. These attributes are the IP packet identity or fingerprint of the packet and determine if the packet is unique or similar to other packets.

Traditionally, an IP Flow is based on a set of 5 and up to 7 IP packet attributes. IP Packet attributes used by NetFlow:

+ IP source address

+ IP destination address

+ Source port

+ Destination port

+ Layer 3 protocol type

+ Class of Service

+ Router or switch interface


Q37.  - (Topic 8)

How does a router handle an incoming packet whose destination network is missing from the routing table?

A. it discards the packet.

B. it broadcasts the packet to each network on the router.

C. it routes the packet to the default route.

D. it broadcasts the packet to each interface on the router.

Answer: A


Q38.  - (Topic 4)

Refer to the exhibit.

What is the meaning of the term dynamic as displayed in the output of the show frame- relay map command shown?

A. The Serial0/0 interface is passing traffic.

B. The DLCI 100 was dynamically allocated by the router.

C. The Serial0/0 interface acquired the IP address of 172.16.3.1 from a DHCP server.

D. The DLCI 100 will be dynamically changed as required to adapt to changes in the Frame Relay cloud.

E. The mapping between DLCI 100 and the end station IP address 172.16.3.1 was learned through Inverse ARP.

Answer: E

Explanation:

Inverse Address Resolution Protocol (Inverse ARP) was developed to provide a mechanism for dynamic DLCI to Layer 3 address maps. Inverse ARP works much the same way Address Resolution Protocol (ARP) works on a LAN. However, with ARP, the device knows the Layer 3 IP address and needs to know the remote data link MAC address. With Inverse ARP, the router knows the Layer 2 address which is the DLCI, but needs to know the remote Layer 3 IP address.

When using dynamic address mapping, Inverse ARP requests a next-hop protocol address for each active PVC. Once the requesting router receives an Inverse ARP response, it updates its DLCI-to-Layer 3 address mapping table. Dynamic address mapping is enabled by default for all protocols enabled on a physical interface. If the Frame Relay environment supports LMI autosensing and Inverse ARP, dynamic address mapping takes place automatically. Therefore, no static address mapping is required.


Q39.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports.

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables.

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port.

D. Ensure the switch has power.

E. Reboot all of the devices.

F. Reseat all cables.

Answer: B,D,F

Explanation:

The ports on the switch are not up indicating it is a layer 1 (physical) problem so we should check cable type, power and how they are plugged in.


Q40.  - (Topic 8)

Which statement about switch access ports is true?

A. They drop packets with 802.1Q tags.

B. A VLAN must be assigned to an access port before it is created.

C. They can receive traffic from more than one VLAN with no voice support

D. By default, they carry traffic for VLAN 10.

Answer: A

Explanation:

"If an access port receives a packet with an 802.1Q tag in the header other than the access VLAN value, that port drops the packet without learning its MAC source address."


To know more about the 200-125, click here.

Tagged as : Cisco 200-125 Dumps, Download 200-125 pdf, 200-125 VCE, 200-125 pass4sure, examcollection 200-125